x

evo koji muškarac joj je pravio društvo

Sasvim obična žena: Karleuša u opuštenom izdanju šeta gradom, na sebi ima 3.500 eura!

Jelena Karleuša u posljednje vrijeme radi punom parom. Pored toga što se bavi uređenjem novog doma na Dedinju, pjevačica skoro svakog vikenda puni klubove širom regiona i dijaspore.

Uporedo s tim, JK završava i rad na novom albumu "Alfa", koji njeni fanovi čekaju već deceniju, pa je svaki dan i po više sati u muzičkom studiju.

Paparaco je uhvatio tokom prvih sunčanih jesenjih dana plavokosu zvijezdu u centru Beograda, gdje je završavala svoje svakodnevne obaveze. Karleuša je bila u društvu svog prijatelja i poslovnog saradnika Zorana Birtaševića, koji je i vozio automobil kojim su se njih dvoje dovezli do centra.


Jelena je za ovu priliku bila obučena u skroz kežual odjevnu kombinaciju u njenoj omiljenoj boji kože, dok je za aksesoar izabrala modne dodatke jednog od svojih omiljenih modnih brendova "luj viton" - papuče od 800 eura, naočare od 600 eura, dok je za torbicu, popularnu pederušu, izdvojila 1.800 eura. Uz sve to je ponijela i kačket u istom tonu.


Jelena je ovom prilikom u grad izašla u potpuno prirodnom izdanju, bez trunke šminke, pa su svi oni koji su je vidjeli komentarisali da Jelena izgleda nikad bolje i mršavije i da češće treba da se u javnosti pojavljuje bez šminke.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.