x

Sat vremena poslije ove fotografije Gojko (20) je pronađen pored puta: Bio sa drugarima u provodu, a onda je njegovo tijelo slučajno našao taksista!

Policija još istražuje misterioznu smrt mladića Gojka Grozdanića (20) iz Prigrevice kod Apatina, koji je pronađen mrtav na lokalnom putu u nedjelju ujutru. U cilju istrage, policija se još ne oglašava, ali su uzeti tragovi s mjesta nesreće, a u toku je uzimanje izjava Gojkovih drugara i mještana koji su posljednjih sati njegovog života bili s njim u kontaktu ili su ga vidjeli.

Paralelno sa uzimanjem izjava, kontrolišu se vozila koja bi eventualno imala oštećenja usljed udarca u tijelo mladića.

U međuvremenu, pojavila se i posljednja Gojkova fotografija prije tragedije, kako se veseli s trojicom nerazdvojnih drugara u klubu "Tajm" u Staparima gdje je to veče nastupao poznati pjevač Jovan Perišić.


- Meni se zadnji put javio u subotu, u 20 naveče i rekao da ide u Stapar na koncert u jednu diskoteku sa drugovima. Dogovorili smo se da dođe kod mene u Takovo od ponedjeljka sa bratom Strahinjom, a poslije toga je trebalo da idemo zajedno da radimo u Slovačku, jer ovdje nije mogao da nađe posao - ispričala je Gojkova majka Irene Ciger.

Ispričala je da ju je mlađi sin pozvao i rekao da su našli Gojka, ali da je stradao: "Mama, našli su ga. Nema ga više".


Gojkov mlađi brat Strahinja, s kojim je bio nerazdvojan, kaže da je sa Gojkom i drugarima prije toga veče proveo u Apatinu.

- Oko 23.30 Gojko je riješio da auto-stopom ide u Stapar na koncert. Nakon što je stigao u Stapar, ostatak večeri je proveo sa društvom, što potvrđuju i fotografije iz diskoteke. U dva sata poslije ponoći je zadnji put viđen u Staparu. Nedugo zatim, u 3.40 Gojkovo beživotno tijelo je pronađeno samo 50 metara od skretanje za selo. Pronašao ga je taksista koji je vozio putnike iz Stapara - ispričao je Strahinja.


Njegovi drugari na društvenim mrežama opraštaju se od Gojka.

- Ovo je tragedija za cijelo mesto i Apatin. Bio je odličan rukometaš, emotivac, sve bi dao za porodicu i prijatelje. Bio je zaljubljen u život na selu i konje - pričaju njegovi drugari.

Gojko Grozdanić će biti sahranjen u srijedu, 13. februara, u 14 sati na groblju u Apatinu.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir.rs/Telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.