x

konzulat mjesečno izdaje za njih 5.000

Šaulićima konzulat za stan u Cirihu daje 5.000 eura: Hoće sve da urede po svojim željama, a evo šta Marina planira sa svojim vrtićem!

Sin pokojnog pjevača Šabana Šaulića, Mihajlo Šaulić, prošlog vikenda se oženio izabranicom Marinom Velimirović.

Kao što smo već pisali, on je donedavno, kako su nam otkrili izvori iz Švajcarske, stanovao u hotelu koji je u blizini konzulata. Kako se datum vjenčanja približio, Mihajlo je tada otkazao smještaj i iznajmio stan u kojem će živjeti sa trudnom suprugom.

Kako dalje saznajemo, novopečeni mladenci žele da urede stan po svom ukusu, pa su se stoga odlučili za nenamješten stan.


- Mihajlo i Marina nisu htjeli da iznajme uređen stan. Oni će zajedničkim snagama sve urediti po svom ukusu. Sad im predstoji potraga za namještajem i svim ostalim detaljima oko uređenja prostora gdje će živjeti u narednom periodu. Konzulat će mjesečno za njihov stan da izdvoji do 5.000 franaka. Njih dvoje sljedeće nedjelje putuju za Cirih. Trenutno su još u Beogradu - priča naš izvor, pa dodaje:


- Svoj posao oko privatnog vrtića na Banovom brdu, čija je vlasnica, prepustila je svojoj rođenoj sestri. Logično, u nju ima najviše povjerenja i uopšte se ne brine da će sve funkcionisati u najboljem redu, kao što je to bio slučaj - završava naš izvor.


Podsjetimo, Mihajlo Šaulić bavi se veoma odgovornim poslom. On je generalni konzul Srbije u Cirihu i već izvjesno vrijeme živi na relaciji Švajcarska-Beograd.

Njegova supruga Marina, koja je na vjenčanju uzela prezime Šaulić, rođena je na Ubu i odmalena je važila za pravu ljepoticu. Ona je odrasla u prosječnoj porodici, a za privatni vrtić, čija je vlasnica, izborila se sama svojim radom.

ž.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.