x

Savjeti BH stilistice: Sportski stil je sve!

Piše: Gasha Miladinović 
Bez obzira na godine i naš preferirani stil, niko nije ostao ravnodušan na zabavu i udobnost koju nam daje streetstyle "activewear" trend. Milenialci su odavno prestali diktirati trendove, a generacija Z je napravila "takeover" u trendsettingu i na Instagramu. I neka su - mladi su, osviješteni, kupuju i konzumiraju svjesno, te sa razlogom biraju svoje brendove. 

Kombinacijom pandemijskog lifestylea i mode 90-ih godina prošlog stoljeća koja hara, dobili smo savršen recept za urbanu kulturu 21. stoljeća. Trenerka i patike su postale "chic", bez obzira da li idete do grada ili na planinu. Ovako obučeni, vi ste Instagram ready!

U proljetnoj sezoni 2021. nose se hrabri printovi, pastelne boje, jarke boje i najveći osmijeh na licu. I naravno, "sneakers" Patike su vaš odgovor na sve; uz trenerku, uz odijelo i uz suknju. Detalj sa kojim možete promijeniti mood vašeg stylinga i biti uvijek "cool".

U trgovini The Athlete’s foot pronašla sam četiri savršene kombinacije za ovo proljeće inspirisane kreativnim individiualizmom generacije Z. Mozemo ih nazvati Ztyling kombinacije.

Ztyling 1: Nike

Proljetni pastelni tonovi - oduševljena sam kombinacijom boja koje nam Nike nudi ove godine. Pastelne boje daju nešto sofisticiraniji izgled sportskim kombinacijama, dok vam daju slobodu pokreta i maksimalnu udobnost. Kultne patike Air Force 1 prolaze uvijek i svugdje, a ovog proljeća dolaze u mnoštvu novih varijacija.

BITNA OBAVIJEST: Svaki Ztyling, mozete začiniti najudobnijiim sandalama na svijetu - UGG šarenim sandalama. Sve je dozvoljeno, pa i nošenje sandala na čarape! Najobičnijoj crnoj trenerci udahnut ćete život sa ovim detaljem.

Ztyling 2: Adidas:  

Adidas nas inspirira svojom transformacijom prema održivosti i smanjenju plastičnog otpada. Ko ne bi želio podržati inicijativu koja spašava planetu, a ujedno izgleda ovako moćno? Nude nam pastelne kombinacije u laganom pamuku koje mozete nositi i u toplijim danima. Posebno želim naglasiti Superstar patike na fotkama, koje su bezvremenski model koji možete nositi uz sve. Sa ovim patikama nikada nećete pogriješiti.

Ztyling 3: Puma:

Idealna Instagram kombinacija sa kojom nema šanse da nekome promaknete na feedu ili ulici! Da, budite hrabri. Pumina kolekcija je inspirisana brojnim međunarodnim zastavama i zagovara jedinstvo i "fairplay" na životnom igralištu!

Ztyling 4: Sprayground

Sprayground, novi američki brend na našem tržištu, poznat po vrhunskom kvalitetu i odvažnim printovima. Odlučila sam se za klasičnu crno-crvenu kombinaciju za one koji jos nisu spremni na eksperimetisanje sa eksplozijom boja.

VAŽNO!

Sve ove kombinacije možete pronaći u The Athlete’s foot trgovini i webshopu. Nova kolekcija je na popustu -20 odsto sve do 4. maja!
"daretoplay"

Pogledajte "behindthescenes" TikTok i Reels! Kampanja je snimana sa najboljom ekipom na svijetu i ludo smo se zabavili za jednu običnu nedelju. Poznata bh fotografkinja Aida Redžepagić nije imala problema sa inspiracijom, dok su se modeli Kerim Panjeta stoposto.rar i Berina Hasanbegović namještali uz soundtrack Kerimove nove muzičke trilogije. Osim što mu stoji uloga modela, Kerim je i gentleman koji mi je pomagao da nosim stvari za snimanje, dok nam je Berina pomagala svojim kreativnim idejama.


Gasha je poznata BH stilistica

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.