x

MAKEUP TRIKOVI

Savjeti za šminkanje u srednjim godinama

Izbjegnite tamnu šminku jer će naglasiti bore...


Dolaskom proljeća mijenjaju se i makeup trendovi, koji sad naginju na vesele i tople tonove. Oni odlično odgovaraju svim uzrastima jer su prirodni i osvježavaju kožu, posebno na licima žena u srednjim godinama.

Svijetle nijanse

U trendu su prozračna podloga i svijetle nijanse toplih podtonova za svježi izgled. Birajte nude nijanse sjenila koje imaju topli podton, što sličnije prirodnoj boji kože i kose.

- Makeup trendovi se zaista brzo mijenjaju, a s ulaskom u novo godišnje doba u fokus ulaze jarke boje na očima, obrazima i usnama. Što se tiče podloge na licu, i dalje se držimo minimalizma i prirodne prozračne podloge. Naglašene obrve i dalje uokviruju pogled - rekla je vizažistica Anamarija Grkavac i podijelila nekoliko savjeta za žene u srednjim godinama, piše 24sata.hr.

Dobar trik

- Makeup može igrati važnu ulogu u naglašavanju ljepote i starenja na elegantan način. Tamna sjenila mogu na zreloj koži stvoriti suprotan efekt zbog naglašavanja bora i podočnjaka. Birajte nude nijanse sjenila koje imaju topli podton, što sličnije prirodnoj boji kože i kose. Tamne ili hladnije nijanse stavite na vanjske rubove oka. Dodajte rumenilo u boji maline ili višnje kako biste licu dali svježinu. Dobar trik za pomlađivanje je i povezivanje boje rumenila s bojom ruža - kaže Anamarija.

Kad šminkate usnice, možete koristiti olovku za usne i sjajilo za punoću, a makeup uokvirite vodootpornom maskarom na prethodno uvijenim trepavicama.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.