x

Seat Leon ponovo nagrađen

Krajem prošle godine Seat Leon je izglasan, od strane evropskih automobilskih novinara, kao “Best Buy automobil za 2021.godinu”.

Ovo je drugi put u 70 godina dugoj tradiciji, da Seat dobija ovu prestižnu nagradu a prva je bila dodeljena modelu Seat Ateca 2017.godine.

Jubilarna, dvadeseta dodjela svečanih nagrada AUTOBEST održana je u Barseloni i okupila je preko 150 gostiju iz 34 različite zemlje.


Nagrada AUTOBEST jedna je od najprestižnijih u Evropi i održava se od 2001. godine. 32 novinara koji su činili komisiju, imali su priliku da isprobaju paletu agregata modela Seat Leon, uključujući i plug-in hibridnu verziju, tokom finala održanog u Austriji početkom novembra 2020. godine.

Sve generacije modela Seat Leon, koji definiše segment, prodate su širom svijeta u čak 2,4 miliona primjeraka. Danas je Seat Leon, uz pomoć najnovijih dostupnih sistema pomoći vozaču, jedan od najboljih u svojoj kategoriji, dodatno ojačan sa pet zvjezdica dobijenih na Euro NCAP testovima 2020.godine, prenosi b92.


Dizajniran, razvijen i proizveden u Barseloni, trudi se da zadrži svoju poziciju, ne samo kao stub u liniji vozila marke Seat, već u čitavom svom segmentu.

Seat Leon danas nudi visok nivo povezanosti, spektar najnovijih sistema asistencija i opreme kao i široku paletu pogonskih agregata, koji daju vozačima vozilo koje odgovara svim životnim potrebama.


(Nezavisne novine)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.