x

Šećer je potpuno izbacio iz ishrane: Željko Joksimović jede na 5 sati, a ono što doručkuje svako jutro će šokirati mnoge!

Željko Joksimović otkrio je svoje svakodnevne navike o ishrani, koja mu pomaže da održi dobru liniju i energiju.

"Dan započinjem punomasnim tostom, kombinovanim sa različitim sastojcima - avokadom, krem ​​sirom, dimljenim lososom, jajima, itd. Nakon doručka, gotov sam sa ugljenim hidratima za taj dan. Jedem samo bjelančevine i povrće, a potpuno sam izbacio šećer iz svoje ishrane", istakao je Željko Joksimović za", rekao je Željko.


"Naravno, jedem nešto slatko jednom u nekoliko mjeseci ili tako nešto, ali to se ne događa svake godine. Što se tiče ostalih prehrambenih navika, jedem svakih pet sati i trudim se da izbjegnem zakiseljavanje po svaku cijenu, jer se pokazalo da je to najveći problem za moje tijelo. Vježbam redovno i kombinujem različite vrste vježbi. Na primjer, volim biciklizam, a vozim oko 10 kilometara dnevno, dok često vozim i više od toga kroz Beograd. Tamo ima puno mjesta za biciklizam, a jezero Ada Ciganlija jedan je od mojih izbora. Osim biciklizma, plivam najmanje tri puta nedjeljno, a u teretanu idem na svaka dva dana. Imam prijatelje koji su fitnes treneri i vježbamo zajedno, što mi omogućava da sprovodim najbolje programe za svoje tijelo i za posao koji obavljam", istakao je Željko.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Health Fitness Revolution)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.