x

Šef UFC-a potvrdio: Miočić mora ponovno s Cormierom!

Nedavno je Cormier javno prozvao Miočića da prihvati revanš, a prema riječima šefa organizacije, čini se da nema izbora .

Stipe Miočić oporavlja se od ozljede oka koju je u augustu zaradio u borbi protiv Daniela Cormiera. Tada je Miočić uzvratio Cormieru za raniji poraz i vratio naslov prvaka.

Upravo bi Cormier trebao biti sljedeći Miočićev suparnik. UFC želi tu borbu, Cormier ne pomišlja niti na jednu drugu, ali Miočić je neodlučan.

"Stipe ima jednu opciju, jasno je... Kad se oporavi, dogovorit ćemo borbu. Vidjeli ste što je Cormier rekao: "Stipe je u situaciji da me pošalje u mirovinu. Ako odbije borbu, ja sam već u mirovini.", rekao je prvi čovjek UFC-a Dana White.

"Nudio sam Cormieru prethodnih tjedana druge borce, ali on želi samo Stipu. Nikog drugog. Ništa drugo ga ne zanima. To mu treba i moram reći da bih i ja volio da se ta borba dogodi."


Nedavno je Cormier javno prozvao Miočića da prihvati borbu.

"Stipe, daj mi revanš. Idemo u tu borbu i ona će se dogoditi. Uvjeren sam da će se dogoditi. Znam da Stipe kaže kako želi nešto novo, ali dovraga, htio sam i ja nešto novo nakon što sam ga pobijedio pa sam mu dao revanš", rekao je Cormier.

"Jedino ispravno što možeš učiniti je dati mi revanš. Častan si čovjek Stipe, zar ne? Vatrogasac si, spašavaš živote. Stalno radiš ispravne stvari? Onda napravi ispravnu stvar i daj mi revanš."


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.