x

Seka Aleksić izašla iz porodilišta: Mali Jovan ide kući! (FOTO)

Seka Aleksić je oko 11 časova u pratnji svog supruga Veljka Piljikića izašla iz porodilišta, a u rukama je nosila ogroman buket cvijeća i balone.

Pjevačica je rekla da je bila prsretna, kao i kada se prvi put porodila i na svijet donijela sina Jakova.

"Porođaj je bio dobar, ja i kad boli, kažem da me ne boli. Sin je isti tata, liči na Jakova, a Jakov je isti Veljko, nadam se da će se to promijeniti (smijeh). Treba se navići sad da sam majka dvoje djece. Jedva čekam da odem kući da vidim sina, kako će on da reaguje, taj prvi susret sa bratom. Ja sam osoba koja je navikla da sve radi, da se bori, imam podršku supruga, a naravno je tu i pomoć. Evo i sad ću malo da se odmorim još, pa ulazim u studio da snimam album, u aprilu ga izdajem. Što se tiče poklona koje sam dobila, znate da sam ja i prvi put poklonila ono što mojoj djeci ne treba, daću ženama kojima bude trebalo", rekla je Seka, pa otkrila kako je Jakov reagovao kada je saznao da beba stiže:


Foto: ATA Images

"Njegova reakcija je bila okej, ništa nije rekao ni spektakularno radio. Kad sam mu rekla da idem na porođaj u bolnicu, rekao mi je "Nemoj da ideš, nemoj da dođe još bata" (smijeh). Tako da ćemo vidjeti šta će biti. Brojka ne postoji, koliko Bog da, biće, ja sam još na početku (smijeh). Samo Bog da da zdravlja, to je najbitnije."


Foto: ATA Images

Izvor: Kurir/Foto: ATA Images

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.