x

pandemija učinila svoje

Seka Aleksić mijenja profesiju: Pjevačica podijelila sa pratiocima koji biznis pokreće!

Pandemija koronavirusa je učinila svoje, te tako pjevači sve manje imaju priliku da nastupaju, zbog čega je kriza zahvatila estradu, te mnogi, među kojima je i Seka Aleksić, iznalaze nove načine da zarade.

I dok je Goca Tržan riješila da snima rijaliti, folkerka se, poput Marije Šerifović, opredijelila za zaradu uz pomoć Jutjuba.

Podsjetimo, ekspanzija jutjubera je prvobitno izazvala gnjev mnogih, pa čak i podsmijeh, ali kada su shvatili da oni koji redovno snimaju klipove na ovoj platformi za dijeljenje video sadržaja zarađuju pozamašne svote novca, mnogi su spustili gard i riješili da im se pridruže.


Seka je objelodanila da se pridružuje Jutjub zajednici, te da će i ona početi da snima video zapise u kojima će govoriti o brojnim temama, piše Puls.

Aleksićeva se opredijelila za ono o čemu zna najviše, pored muzike, a to su djeca, te će njen kanal biti baziran na sadržaju za najmlađe jer je pozamašno iskustvo stekla uz sinove Jakova i Jovana, a mnoštvo roditelja koji prate pjevačicu na društvenim mrežama su sa oduševljenjem dočekali ovu vijest.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pulsonline

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.