x

Seka Aleksić se PONOVO UGOJILA!

Popularna pjevačica Svetlana Seka Aleksić se ponovo ugojila. Naime, iako Aleksićeva ističe kako redovno trenira, na društvenim mrežama obavještava fanove koliko je smršala, kakvi su joj mišići, koliko su naporni treninzi i kako je liniju dovela do savršenstva, realna slika nije baš takva.

Naime, ona se prije dva dana pojavila na žurki magazina Puls u društvu supruga Veljka Piljikića, a na fotografijama sa događaja izgleda da je Seka ipak povratila kilograme.


Od samog pojavljivanja folk pjevačica nije mogla da sakrije da ima problema sa kilogramima, a tokom karijere stalno je mijenjala izgled. Sa viškom kilograma ili bez, crna, plava, duge ili kratke kose, pjevačica šokira nevjerovatnim promjenama, kojima je sklona veoma često. Seka se pojavila na sceni 2002. i imala je samo 21 godinu kad je nastupila na festivalu narodne muzike u Ćupriji sa pjesmom "Idealno tvoja", kojom je osvojila prvu nagradu publike, nakon koje je odmah snimila album i stekla veliku popularnost pjesmom "Crno i zlatno".


Na početku svoje karijere Aleksićeva sa pojavila u tigrastoj haljini i nije imala skupu garderobu i puno stila, dok sada prati modne trendove i nosi uglavnom brendirane stvari. Publici će ostati u sjećanju Sekino pojavljivanje u ljubičastoj haljini 2008, kada je bila najdeblja.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.