x

Seka Aleksić zgranuta ponašenjem u rijalitiju: Zadrugarku nazvala idiotkinjom, a onda potkačila Kulićevu!

Pjevačica Seka Aleksić ne komentariše često dešavanja u rijalitiju, ali povodom posljednjeg snimka koji kruži morala je da se oglasi.

Naime, Ermina Pašović, učesnica Zadruge 3, snimljena je kako na imanju u Šimanovcima maltretira psa. Taj video zapis je folkerka podijelila na društvenim mrežama, uz oštru poruku.

- Tako i tebe treba opaučiti da razbistriš taj mozak ako ga uopšte imaš. S obzirom na to gdje se nalaziš, teško! Podijelite ovo svi da se vidi i kazni ova idiotkinja. Ovu idiotkinju pod hitno kaznite. Kada se ovako ponaša i zna da je na TV-u zamislite šta je takav mozak spreman da uradi van TV-a. Napasti i tući nedužne životinje. Ona će sutra to da uradi svom ili tuđem djetetu. Stop nasilju - napisala je Seka.


Pjevačica takođe nije mogla da se ne osvrne i na nedavni abortus koji je Miljana Kulić obavila u rijalitiju, te je i na to dala svoj komentar:

- U rijalitiju možete vidjeti da je "normalno" aboratirati, ubijati dijete nedužnog Božijeg anđela... Sodoma i Gomora se plasira svakodnevno, a sve ono što je vrijedno "baca" u sjenku! Želiš li da budeš dio toga?! Ignoriši ovakve stvari... - napisala je ona na svom Instagram profilu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.