x

nema šanse da se pomire

Seka i Dragana godinama ne govore: Ovo je razlog zbog čega okreću glavu jedna od druge!

Folk zvijezde Dragana Mirković i Seka Aleksić bile su dobre koleginice i prijateljice godinama, dok se 2010. godine nije desila jedna situacija koja je sve promijenila.

Kako su navodili domaći mediji, Dragana Mirković je čula da ju je Seka, navodno, ogovarala kod zajedničkih menadžera nakon čega su prekinule kontakt. Seka je zbog toga uz pomoć advokatskog tima tražila da Draganina televizija prestane da emituje njene pjesme i spotove, o čemu je i sama Dragana svojevremeno pričala.


- Seka Aleksić je samu sebe zabranila na mojoj televiziji. Ne znam, možda je željela da se kazni, pa se zabranila. Ja nikoga nikada ne zabranjujem, čak ni one koji su mi loše učinili u životu. Seka mi je bila slatka i simpatične i gotivila sam je. Onako, baš simpa -  rekla je Dragana za jednu emisiju.


Prije tri godine šuškalo se da će Dragana i Seka zajedno sjediti u žiriju “Pinkovih zvezda”, a Mirkovićeva je tada istakla da joj to ne smeta, a uz to je i objasnila da joj je čestitala rođenje sina.

Seka gotovo nikad ne priča o Dragani u medijima, ali je iste godine potvrdila da nisu promijenile odnos.

-Mi se nismo pomirile, ali sve najbolje mislim o njoj kao o koleginici. Sve je ostalo kao što je i bilo - rekla je pjevačica u emisiji ”Premijera – Vikend Specijal.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ www.scansweb.com