x

kraljica provoda

Seka pravila karambol na svadbi Đanijevog sina: Bila pijana, a nakon veselja poslala domaćinu poruku i sve objavila! (Foto)

Seka Aleksić ne prestaje da se šali na svoj račun zbog pijanstva na svadbi sina Radiše Trajkovića Đanija.

Naime, Seka je bila gošća na svadbi Miloša Trajkovića, Đanijevog i Slađinog sina, a nema sumnje da je bila najveselija među zvanicama, čemu svjedoče brojni snimci na mrežama.

Ona se sve vrijeme veselila, izvodila skečeve, pa čak i podizala svog kolegu. Seka je priznala da je pretjerala u piću, a sada je nakon veselja poslala Slađi poruku kojom je sve nasmijala na Tviteru.


"Kad je sljedeća svadba da se spremim kao kao gospođa i izdominiram kao juče? Ako me budete htjeli pozvati", napisala je Seka, a potom to podijelila na pomentuoj mreži i napisala "Ahahahaha".


"Ne smijem ući u galeriju zbog sinoćnih snimaka. Ja sam se unakazila kulturno i bila najveća budala na svadbi. Samo da znate da to nije najgore. Ne pijem često, ali kad se napijem, ja se oduzmem. Ne znam da pijem. Ja sve na eks i nešto se takmičim ne znam samo sa kim. Ne znam kao dama da popijem čašu ili dvije. Je.o mi pas mater", napisala je Aleksićeva u prethodnim objavama.

.


.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.