x

Seki Aleksić napisali kako joj muž izgleda kao pećinski čovjek, ona uputila odgovor!

Seka Aleksić je odlučila da se javno oglasi povodom napada upućenih na račun njenog supruga Veljka Piljikića. 

Naime, pjevačica je podijelila fotografiju na kojoj je moguće vidjeti njega i njihovog sina Jovana, ali je ovaj emotivni prizor izazvao lavinu komentara koji su zasmetali pjevačici.

- Svi vi koji komentarišete mog supruga i pišete da treba da se ošiša, obrije, da izgleda kao pećinski čovjek i slično - imam poruku za vas. Veoma ste primitivni, nevaspitani i jednostavno produžite dalje - poručila je Seka i nastavila:


- Većina vas koja to piše kad uđem na profil liči na... Bolje da ne komentarišem jer ne mogu da budem toliko nekulturna. Dakle, gospodo, dosadni ste i shvatite da čovjek izgleda onako kako on želi. Zar mislite da je njemu vaše mišljenje važno? Zar mislite da će da vas posluša? - dodala je Aleksićeva.


- Ne budite smiješni. Gledajte sebe, sređujte sebe, šišajte se, brijte dlake i dalje da ne nabrajam. A sada izvolite i otpratite me i ne kvarite sliku ni meni ni ovim divnim ljudima koji komentarišu u postovima i prepoznaju prave vrijednosti. Da, moj muž nije obrijan i ošišan jer je meni tako najljepši i najvoljeniji je. Voli me, poštuje i čini da moji sinovi i ja budemo srećni. I, zamislite, neobrijan je.



Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/RylfI63