x

Seki Veljko brani da radi: Pomoćnice plaća 3.000 eura!

Folk pjevačica Seka Aleksić je prije nekoliko dana otkrila da je u blagoslovenom stanju i da sa suprugom Veljko Piljikićem čeka bebu, a kako Srpski telegraf saznaje, on sada plaća kućne pomoćnice 3.000 eura!  

Naime, Veljko ne želi da se Seka izlaže bilo kakvom naporu u trudnoći, pa dobro plaća žene koje obavljaju sve kućne poslove u njihovom domu u Staroj Pazovi, te ne žali novac jer želi da beba zdrava i prava dođe na svijet.

- Otkako su Seka i Veljko saznali da je ona u drugom stanju, njihovoj sreći nema kraja. Veljko je odmah rekao Seki da od sada njena glavna preokupacija treba da bude trudnoća i da ne treba da radi ništa što bi moglo na bilo koji način da joj ugrozi zdravlje. Rekao joj je da će do devetog mjeseca samo da uživa, pa je riješio da unajmi još jednu kućnu pomoćnicu.Naglasio je da će njih dvije non-stop u ovom periodu da budu dostupne u kući kako bi se Seka što više odmarala i vodila računa o sebi. Riješio je da staroj pomoćnici poveća platu dodatno zbog više posla u kući, a novu je unajmio za dobre pare - otkriva nam na početku izvor blizak pjevačici.


Kako dalje saznajemo, Seka vrijeme provodi sa sinom Jakovom, čita i odmara se, a ishrana joj se zasniva isključivo na voću i povrću da bi dobijala što više vitamina.

- Seka trenutno najviše vremena provodi sa sinom Jakovom u porodičnom domu i sklanja se od svih situacija koje joj izazivaju stres. Ona redovno priča sa svojim duhovnikom ocem Nikolom kad ima neke nedoumice, pa je ti razgovori smiruju. Veljko će uskoro preuzeti sve obaveze koje se tiču njenog posla i pojavljivanja u medijima, a gostovanja će Seki da svede na minimum da je ne bi izlagao stresu i naporu - rekao nam je sagovornik.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.