x

Selma Bajrami za Ekskluzivu o izolaciji u Austriji: Najteže mi pada što ne mogu posjetiti familiju!

Jedna od najpopularniji bh. pjevačica i neko ko je još davno postavio domaće zadatke za brojne estradne zvijezde Selma Bajrami je trenutno u Austriji. Ona boravi u svom domu, to jeste kući koju je kupila prije nekoliko godina. Naravno, društvo joj pravi sin Daris, a za Ekskluziva.ba portal je ispričala kako novonastala situacija oko koronavirusa utiče na njen život, ali i šta joj najteže pada. 

Odmah na početku razgovora, Selmu smo upitali šta je sa njenim roditeljima?

- "Moji roditelji se nalaze u Bosni, žive u istoj zgradi u kojoj žive moja sestra i brat. Što se toga tiče oni su zbrinuti. S obzirom da moja mama ima 60, a otac 63 godine, ne spadaju još u rizičnu grupu. U svakom slučaju, kako čujem ovaj virus ne bira ,nije bitno koliko ste stari, stoga se svi trebamo pridržavati onoga što nam je naloženo, te ostati kući i što manje imati kontakt sa drugim ljudima."


Pjevačica nam je otkrila i kako provodi vrijeme sa svojim sinom.

- "Moja je sreća što živim u prirodi i što sam poprilično izdvojena od ostalih ljudi, tako da većinu vremena provodim sa sinom u dvorištu, koje je okruženo šumom i vazduh je zaista divan i čist."

Selma je za Ekskluzivu ispričala kako u kraju gdje ona živi nema zaraženih.

- "Nisam čula da u ovom mjestu gdje ja živim ima zaraženih, ali se opet strogo pridržavam pravila, moj sin i ja ne izlazimo do supermarketa ili prodavnice bez maski."


Pjevačicu smo upitali da li joj već nedostaje posao, budući da su pjevači navikli da svaki vikend negdje putuju.

- "Nedostaje mi moj posao i moja publika. Muzika je moj život i naravno da mi teško pada, ali ne teže od toga što ne mogu preko granice da posjetim svoju familiju. Slobodno vrijeme koristim da što više provedem sa svojim sinom. Radimo zadaću, učimo, pišemo, crtamo, igramo se, uz mog sina sve mi je lakše podnijeti."


Vijesti koje nam svakodnevno pristižu mnoge zastrašuju, a Selma kaže da je strah svakako prisutan i kod nje.

- "Ko god kaže da ga korona ne plaši laže! I te kako će svi osjetiti na svojoj koži ovo što se desilo. Nadam se iskreno da neće dugo potrajati, jer fali mi moja familija, prijatelji, moja publika. Nisam paničar po prirodi, ja sam vječiti optimista. Evo ovom prilikom poručujem svima, a znam da svi već lude od ovog karantina, strpite se još malo, pridržavajte se propisa, kako bi zaštitili sebe i druge. Samo hrabro i ne gubite nadu!"Ekskluziva.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.