x

Semir Cerić Koke ludom žurkom uveo goste Hotela Terme u Novu godinu! (GALERIJA)

Hotel Terme je i ove godine, tradicionalno obezbijedio jedan od najboljih novogodišnjih dočeka, a sve to uz Koketa. 

Semir Cerić Koke je bio zadužen da sa gostima Hotela Terme isprati 2019. i dočeka novu, 2020. godinu. Sala Hotela Terme je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a gosti nisu požalili što se u Novu godinu zakoračili baš na ovom mjestu. 

Fenomenalan provod i nezaboravna novogodišnja noć su nadmašili sva očekivanja. Uz muziku uživo se veselilo, a Koke kao pravi majstor dobrog derneka je u najluđoj noći dao svoj maksimum. Terme je svakako opravdao to što je predivna sala bila krcata. Fotografije će vam dočarati mali dio atmosfere. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU. Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)