x

razočarana

Šemsinoj bolesnoj sestri Amar Gile nije ispunio posljednju želju: "Smrtno sam razočarana"!

Pjevačica Šemsa Suljaković otkrila je da ju je razočarao kolega Amar Gile Jašarspahić, kojeg je obožavala njena sestra, ali joj on nije ispunio posljednju želju.

- Dok smo mojoj pokojnoj sestri Ameli slavili posljednji njen rođendan, znala sam da naprosto obožava Gileta. I dok se slavlje dešavalo na otvorenom u Švedskoj, sakrila sam se i nazvala Gileta zamolivši ga da joj samo čestita rođendan - ispričala je Šemsa.

- To bi za nju bio nevjerovatan poklon, jer svi smo znali koliko ga voli. Obećao je da će brzo pozvati, a ja da bih bila sigurna pozvala sam njegovog menadžera. Njemu sam takođe uputila molbu. Od toga na kraju nije bilo ništa - objasnila je pjevačica.


- Smrtno sam bila razočarana, nisam mogla da vjerujem da se oglušio o molbu koja nije bila usluga za mene nego za mladu ženu koja će vrlo brzo otići sa ovog sveta. Bila sam i tužna i ljuta na mlađeg kolegu kojeg sam baš voljela - otkrila je ona.

Pjevačica ističe da mlađem kolegi želi sve najbolje, ali da je odbila poziv njegovog menadžera da Amaru bude gost na koncertu u Zenici.


- Ništa manje mu ja i sada ne želim dobro, uspjeh i sreću ali da bi se kockice poklopile trebala je doći moja satisfakcija, a ona je vrlo brzo stigla poslije tog događaja - rekla je pjevačica i dodala:

- Bio je to poziv Giletovog menadžera, tog istog koga sam molila, ovog puta sa njegovom molbom da budem gost na Giletovom koncertu u Zenici. Zahvalila sam se na povjerenju i glatko rekla: "Ne!".

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.