x

legendarni novinar

Senadu Hadžifejzoviću zaposleni "upali" u emisiju sa tortom iznenađenja: 30 godina Centralnog dnevnika!

 Večerašnje izdanje Centralnog dnevnika FACE TV sa Senadom Hadžifejzovićem bilo je u drugačijem izdanju. 

Naime, Centralni dnevnik i FACE TO FACE slavi ukupno 30 godina postojanja najgledanije informativne emisije. Tako je legendarni bh. novinar Senad imao specijalnu emisiju, a u kojoj smo, između ostalog, mogli vidjeti video čestitke eminentnih ličnosti iz regiona. 


Senad Hadžifejzoviž važi za najbolje i ujedno najprepoznatljivije TV lice regiona, a svojim djelovanjem, s pravom možemo reći ispisao je historiju bh. novinarstva. Specijalna emisija je upriličena povodom jubileja kakav rijetko ko doživi. 


Pored 30 godina postojanja najgledanije informativne emisije, tu je i 10 godina otkako je nastala ideja FACE, te 9 punih godina otkako FACE zvanično samostalno postoji. Za Senada je večeras na samom kraju specijalne emisije uslijedilo pravo iznenađenje od strane njegovih zaposlenih. Taman kada je najavio odjavnu špicu, vrijedni tim Face TV-a je ušao u studio sa tortom, koju je nosio Senadov sin Feđa, direktor Face TV-a. 


Inače, Senad je večeras imao svoj povratak na TV, nakon kraće pauze zbog zdravstvenih problema. Podsjetimo, on je imao poteškoće sa srcem i ugrađeno mu je nekoliko stentova. Vjerujemo da ovako lijep doček od strane zaposlenih nije mogao ni zamisliti. 

Ekskluziva.ba portal ovom prilikom čestita legendi bh. novinarstva na nevjerovatnih 30 godina postojanja Centralnog dnevnika, kao i cijeloj ekipi Face TV-a na 9 godina postojanja i pružanja sjajnog televizijskog programa. 

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.