x

Senidah poziva na pravu muzičku vožnju u novom singlu “Ride”!

Kako i sama voli da kaže, momenat između dvoje u ljubavi je savršen ako je vođen njihovim osjećanjima i težnjama. Svoju idealnu ljubavnu sliku Senidah je naslikala u novom singlu „Ride”, koji već na prvo slušanje vrvi od emocija. Za produkciju je, kao i do sada, bio zadužen Anže Kacafura Cazzafura, a singl je izdao Universal Music Serbia.


Senidah ovog puta, pjevajući na engleskom, želi poruku da pošalje još široj publici. „Engleski se lijepo pjeva, omogućava ti da prikažeš emociju i da te svako razumije na pravi način. Pjevaću na svakom jeziku, samo ako tako budem osjetila“, objašnjava ona.

Njen vokal, sa jedne strane orijentalan, a sa druge strane uglađen i sa prizvukom džeza idealno kombinuje različite žanrove koji se prepliću u ovoj pjesmi. Iako poziva na intimnu atmosferu, idealna je i za laganu noć na klupskom podijumu dok prikazuje emotivnu ženu u njenom ljubavnom kutku.

“Ride govori o ženi koja želi nešto više, koja želi pravu, iskrenu emociju. Zar nije to ono čemu svi težimo? Pa mi bismo sve dali za ljubav“, navodi Senidah. „Tu smo samo nas dvoje, auto, nesagledivi prostor i vozimo ka svemu što nas tamo negdje čeka“.

Spot koji je režirao Moonbase idealno ilustruje ovakvo objašnjenje nove pjesme. Dobar ritam upotpunjen je nepreglednim poljanama, vintage Mercedes kabrioletom i, naravno, Senidinom pojavom.

Nakon gotovo deset godina karijere, Senidah je sada jedan od najslušanijih i najprisutnijih izvođača na Balkanu. Ona je svojim stilom i više nego autentičnom pojavom dočekana kao pravo osveženje na ovim prostorima, a njena muzika prepoznata je kao savršen spoj različitih žanrova (R&B, hip-hop, trep) i njenog jedinstvenog vokala.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.