x

Sergei Kharitonov pokazao kako mu izgleda lice nakon brutalnog napada

Dok je Sergej imao ruke u džepovima UFC-ov prvak iskoristio je priliku te ga nekoliko puta udario u glavu, a onda su završili na podu u hrvačkom zahvatu.

Ruski MMA borac Sergej Karitonov napadnut je tijekom Battle of Champions borilačke priredbe koja se u petak održala u kompleksu Lužniki u Moskvi.

Karitonov od Adama Jandijeva tražio da mu vrati dug od 25 tisuća dolara, ali mu je ovaj uzvratio udarcima.

Dok je Sergej imao ruke u džepovima UFC-ov prvak iskoristio je priliku te ga nekoliko puta udario u glavu, a onda su završili na podu u hrvačkom zahvatu.

Karitonov je završio u bolnici s frakturom sljepoočne kosti i slomljenim nosom, a policija je uhitila Jandijeva, koji je ranije napao Sergejeva prijatelja i amaterskog MMA borca Ruslana Abda.

Nakon napada Karitonov je objasnio kako je Jandijevu novčano pomogao dok se pripremao na Tajlandu, koji je tada bio u velikim problemima.

Policija je uhitila Jandijeva, koji je ranije te večeri napao Karitonova prijatelja i amaterskog MMA borca Ruslana Abda.

Navodno je Jandijevu je i kasnije pomogao, a kada su zahtjevi postali češći, Sergej je upozorio prijatelje da mu ne posuđuju novac.

Karitonov je otkrio što se dogodilo. Jandijev je tražio da razgovaraju izvan dvorane, te je pitao: 'Dugujem li Vam novac?'

Kada je Karitonov odgovorio potvrdno, Jandijev ga je prvo uvrijedio, a potom i dvaput udario dok je imao ruke u džepovima.

Sergej tvrdi i da je Adam u napadu imao bokser.

'Osjetio sam da me udario s nečim, nečim u lijevoj ruci. Znam da on uvijek sa sobom nosi bokser...', otkrio je Sergej Karitonov.

Četrdesetogodišnji borac javio se iz bolnice, te je pokazao kako mu izgleda lice nakon brutalnog napada.

- Želim se obratiti svim profesionalnim sportašima! Nikada ne koristite svoju snagu izvan sportskih dvorana, koristite je samo onda kada su vaši bližnji ugroženi. Najstrašnije je kada su ljudi u dvoranama posebno pripremljeni za počinjenje zločina. Treneri su ti koji trebaju identificirati takve pojedince i izbaciti iz dvorane - rekao je Sergej Karitonov i dodao:

- Ja sam utrenirani sportaš, a našao sam se u ovoj situaciji. Barem sam na tri mjeseca ostao bez nastupa, a tu su frakture, modrice... Učite iz tuđih grešaka.

Borbama bi se mogao vratiti biti tek za pola godine.

(croring.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.