x
04.01.2022 / prije 10 mjeseci

NAJNOVIJE INFORMACIJE O NESTANKU SPLIĆANINA

Šestorica Matejevih prijatelja ispitani na poligrafu dali pogrešnu boju patika!

Na mjestu gdje je posljednji put snimljen nestali Splićanin Matej Periš, na Savapromenadi nađen je pikavac u žardinjeri, a poslat je na forenzičku analizu.

Da podsjetimo, Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra. Njegovi prijatelji su prijavili nestanak i od tada se traga za njim.

- Šestorica prijatelja koji su iz Hrvatske došli sa Matejem u Beograd poligrafski su testirani i oni su prošli ispitivanje. Poslije toga su se vratili za Hrvatsku - kaže izvor Kurira:


- Inače, ispostavilo se da su oni u startu dali pogrešnu boju patika. Rekli su da su patike crne sa bijelim đonom, ali su one zapravo potpuno bijele, kako se i vidi na snimku na kome mladić trči - objašnjava sagovornik Kurira.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bila sam povrijeđena i slomljena srca kada se prije sedam mjeseci u mom braku dogodio jako veliki problem između mene i mog muža. toliko strašno da je odnio slučaj na sud radi razvoda. rekao je da više nikad ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo preklinjanja, ali bezuspješno. a on je potvrdio da je donio odluku i da me više nikad ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da je jedini način da vratim muža da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno učinio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. [email protected] Sljedećeg jutra poslala sam e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a čarolija me uvjerila da ću muža vratiti sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povišice, pa me sljedeća dva dana, začudo, zvao suprug koji me nije zvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se isti dan vratio, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača uroka. Dakle, savjetovati ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr alabi na email: [email protected] ili ga kontaktirajte na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744.......