x

počinje rijaliti karijeru

Sestra Miljane Kulić ulazi u rijaliti: Ana došla na audiciju sa Marijom, a sa njom stiže i sin popularnog estradnog para!

Sestra Miljane Kulić (28), Ana Kulić (19), započinje rijaliti karijeru. Lijepa Nišlijka učestvovaće u novoj sezoni "Survajvera", koja će uskoro početi da se snima u Dominikani.

Naime, "Informer" je uslikao Anu kad je proteklog vikenda, u pratnji majke Marije i porodičnog prijatelja, iz Niša stigla u Beograd zbog audicije za učesnike tog surovog rijalitija. U hotelu gdje je održavana audicija Ana se zadržala oko sat vremena, a najmlađa Kulićka je prošla prvi krug.


Kako je otkrio izvor, Ana jedva čeka da krene u Dominikanu, gdje će se boriti da bude "jedina preživjela" u ekstremnom rijalitiju.

- Ana je planirala da se pridruži Miljani u "Zadruzi", ali je to propalo nakon što je njena sestra izbačena iz rijalitija jer je pokušala da ub.je Zolu! Pošto je u zavidnoj formi i radi kao fitnes instruktorka, Ana je riješila da se prijavi za "Survajver"! Nije joj problem ni da po cijeli dan bude u kupaćem pred kamerama. U Nišu važi za se.s-b.mbu, a sada će se u to uvjeriti i gledaoci - priča sagovornik.


Sa Anom Kulić u "Survajveru" trebalo bi da se takmiči i Dejan Ibraimov, sin Natalije i Sanija iz grupe "Trik FX".

- Mog sina su pozvali i bio je na kastingu. Ko zna, možda luda mama ode sa njim. Meni je to izazov. Uvijek želim da probam nešto novo - kaže Natalija.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.