x

iznenadila

Sestra Nataše Bekvalac odgovorila na pitanje o Dači Ikodinoviću: Kristina kratko i jasno dala do znanja šta misli o bivšem zetu!

Mlađa sestra Nataše Bekvalac, Kristina Bekvalac veoma je vezana za pjevačicu, a vrijeme uglavnom provode zajedno.

Ona je sada odgovarala je na pitanja pratilaca na Instagramu, a jedno se ticalo njene sestre Nataše i teme koja uvijek mnoge zanima, a to su pjevačicini bivši muževi.

- Koji ti je Natašin bivši muž bio najdraži? - glasilo je pitanje za Kristinu. 

- Dača - bila je kratka ona.


Ovaj odgovor pjevačicine sestre će zasigurno mnoge iznenaditi, ako se u obzir uzme činjenica da je Nataša jednom prilikom, na pitanje kom bi se bivšem mužu vratila, da mora, odgovorila:

- Da moram? Da moram, Ljubi. On je najviše vodio računa o meni.

Podsjetimo, Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović razveli su se prije deset godina, a tada se spekulisalo da je nesreća, koju je vaterpolista doživio, doprinijela trzavicama u njihovom braku.


- Trebalo mi je dosta vremena da raščistim neke stvari i taj život koji sam živio prije nesreće. Ubrzo je uslijedio i razvod sa Natašom, koji mi je bio težak, kao i svakome ko prolazi kroz tako nešto. Mislim da nesreća nije mnogo uticala na naš razvod, već je to bilo pri kraju zbog mnogih drugih stvari. Svašta se tu pisalo i polemisalo, to mi je bilo najteže, jer sam non-stop bio po novinama. I normalan bi poludio, a ne ja - ispričao je bivši sportista u emisiji "Preživeli". 

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.