x

s drugim dok se on bori za život

Sestra ogorčena i bijesna na Maju! Moj brat gaji njeno dijete dok je ona s drugim tamo, Jovica mi je rekao: Bolje da sam umro!

“Ona u “Zadruzi” uopšte ne spominje dijete” – dodala je sestra bivšeg zadrugara koji je skoro imao ozbiljan udes.

Nekadašnji zadrugar, Jovica Putniković još uvijek se nalazi u bolnici gdje ima operacije kako bi mu se zdravstveno stanje, nakon teške saobraćajne nesreće, saniralo.

Njegova sestra ogorčena je na Jovičinu vjerenicu Maju Marković, koja je u Zadruzi u prisnom odnosu sa Alenom Hadrovićem. Ona je otkrila u kakvom je Jovica stanju sada.


“Meni je Joca zabranio da dajem bilo kakve izjave, inače bih vam sad svašta rekla. Moj brat je do prošlog ponedjeljka gledao rijaliti, ali je operisao kičmu jer je imao hematom koji mu je pritiskao kičmenu moždinu zbog čega nije osjećao noge. Stavili su mu šipku u butnu kost i operisana mu je desna ruka, u kojoj sada ima šinu”, otkrila je ona.


“Ostala mu je još operacija lijeve ruke. Trpi jadan jezive bolove. Zato sam se iznervirala kada sam čula da Maja hoće poziv sa njim, a on mi je sinoć rekao “bolje da sam umro”, možete misliti kakve on bolove trpi. Rekao mi je da ništa ne pričam protiv Maje. On još uvijek ne zna za Maju i Alena, nisam mu rekla da ga ne uznemirim, to je strašno.”


“Ja Maju poznajem dobro, oni su godinu dana zajedno, žive zajedno i moj brat Joca gaji njeno dijete. Njen bivši muž ne daje nikakvu alimentaciju za to dijete, Joca izdržava njeno dijete, kupuje mu garderobu i čuva ga. Dijete je trenutno kod Majinih roditelja. Ona u “Zadruzi” uopšte ne spominje dijete”, dodala je ona za “Star”, a prenose mediji.

“Zato ne možemo da vjerujemo šta ona radi. Ja joj želim sve najbolje ako smatra da je ovo bolje za nju, mislim samo ovo nije način, čisto zbog Jocinog stanja je mogla malo da ukoči. Pa i da nije povrijeđen, da li bi bilo u redu da se sa nekim javno muvaš u rijalitiju, dok ti vjerenik to gleda.”

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.