x

prvi put

Severina progovorila o druženju Popovića i Kojića: Ničija nije do zore gorjela!

Severina je nakon nekoliko mjeseci odlučila prokomentirati druženje svoja dva bivša partnera - Igora Kojića i Milana Popovića.

Pjevačica kaže da se nije šokirala njihovim druženjem ni fotografijom na kojoj poziraju zagrljeni.

"Ne, meni je prva asocijacija bila pjesma Frane Lasića Zagrljeni. Pomislila sam, o Bože, nestvaran je taj njihov susret, baš kao u stihu: Zagrljeni mi smo bili, iznenada to se zbilo, niti tebi niti meni nikad tako nije bilo", rekla je Severina za srbijanski Story.


"Vidite kako su božji putevi neočekivani. Zato ja vjerujem, kao što vjerujem da ničija nije do zore gorjela", dodala je.

Spomenula je i razvod od Igora Kojića koji je okončan 2021.


"Ja sam otišla u tišini. I toga ću se nastaviti držati", poručila je Severina.

Podsjećamo, Igor i Milan družili su se na ljetovanju, Milan je bio na Igorovom rođendanu, pozirali su zagrljeni i izlazili na večere.



"Moj susret s Milanom je jako jednostavan, a rezultat je Aleksandar koji je sretan do neba. Zamislite tek koliko bi tek bio sretan kada bi se njegovi roditelji susreli i porazgovarali. Svjestan sam i dobro upućen u odnose Aleksandrovih roditelja, ali ja nisam taj koji treba bilo kome suditi. Svako dijete treba i oca i majku i duboko vjerujem da će se njih dvoje jednog dana sastati i na taj način zajedno pružiti Aleksandru jedino istinsko bogatstvo, a to je ljubav i sloboda. Ljudi često staju na stranu ili Severine ili Milana, moja jedina strana je Aleksandar i tako će zauvijek ostati", rekao je Igor prije nekoliko mjeseci.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.