x

U RODNOM SPLITU

Severina u odjevnim komadima koji su hit sezone, ponijela je i modni dodatak od 5.000 KM

Hrvatska pjevačica Severina podijelila je fotografiju iz svog rodnog Splita, a za izlazak u ovom gradu birala je jednostavnu, ali prilično efektnu kombinaciju.

Severina se na Instagramu pohvalila svojim posljednjim modnim izdanjem, a na sebi je imala komade koji su obilježili sezonu te se čini da im ni lijepa Splićanka nije mogla odoljeti.

Pjevačica je ovaj put na sebi imala dugu crnu haljinu koju je sparila s crnim "chunky" čizmama koje su obilježile prethodnih nekoliko zima, a cijelu kombinaciju zaokružila je crno-bijelim kariranim kaputom. Upravo za karirani print modni magazini ističu da će biti najveći hit ove zime.


U ruci je ponijela i crni Yves Saint Laurent ruksak, a model koji nosi naziv "Joe" na web stranici modnog brenda prodaje se za 2.850 dolara (5.316 KM). Također, nosila je i crne sunčane naočale, kao i halka naušnice.

U opisu je kratko poručila: "Nedjeljarenje", dok je pozirala ispred splitskog restorana Dvor.

Hrvatska pjevačica prošle sedmice bila je glavna zvijezda dočeka Nove godine u Splitu, a i za svoj nastup na Rivi birala je upečatljivu kombinaciju. Nosila je srebrnu haljinu ispod koje obukla crnu rolku te je na nogama imala duboke čizme na visoku petu.

Nakon novogodišnjeg glamura, Severina je ponovo oduševila pratitelje na Instagramu jednostavnom i emotivnom objavom u kojoj je na svoj način čestitala 2023. godinu. Naime, na fotografiji poznata pjevačica drži svog sina za ruku uz poruku: "U Novu svi u sigurnim rukama".

Izvor: klix.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.