x

NAJBOLJI DRUGARI

Severinini bivši se ne razdvajaju: Sad i vikende provode zajedno, evo šta su zajedno radili!

Biznismen Milan Popović i Igor Kojić, bivši partneri pjevačice Severine Vučković, izgladili su odnose. Za vikend su zajedno viđeni na stadionu FK Zeležničar u Pančevu.

Taj dan FK Železnčar igrao je sa fudbalskim klubom iz Vršca, a kralj bakra je došao da gleda utakmicu a sa njim je bio i Igor Kojić. Kako smo jedno prilikom i pisali, Popović je odlučio da pomogne Kojiću da se što bolje probije u menadžerskim vodama.


Foto: Kurir

Podsjetimo, zakopavanje ratnih sjekira s nekadašnjih suparnika došlo je spontano, a povezali su ih zajednički prijatelji.

- Nemam nikakvih loših protiv Igora, jer on i ja nismo bili konkurencija, nije prijetnja, sad smo i istom timu, sad dajemo zajedno i golove jer igramo u istom fudbalskom timu", objasnio je nedavno Milan Popović, hvaleći sa Igorom da je veoma dobar čovjek, uspješan, kvalitetan.


Foto: Kurir

"Mnogi komentarišu da je Igor izdajnik i da je za to uzeo veliki novac, da sam kupio audi od 500.000 eura i ne znam ti ja šta. Mi smo se potpuno slučajno sreli na Hvari. Nisam imao informaciju šta se dešava s njima, službeno se jesu razveli, ali nisam znao šta se dešava u Severininom taboru. Na plaži smo bili, na večeri, pa na doručku, bukvalno smo sjedili jedno pored drugog, rame uz rame. Onda je Igor rekao: "Oprosti ako je bilo nešto, ja sam završio s tom pričom. Zahvaljen sam njemu i porodicu Kojić jer su bilu tu", ispričao je nedavno Milan u Novom jutru.

.

.

..

..


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.