x

Sevićka sa dečkom Danijelom mjerka skupe kuće na Senjaku: Sviđa im se ova od 700.000 eura, a na sređivanje daće još 400.000?

Gotovo je sigurno da će pjevačica Ana Sević sa Danijelom Nedeljkovićem provesti ostatak života zajedno, kako su nedavno "upecani" tokom potražnje stambenog prostora u luks dijelu Beograda.

 Naime, oni uveliko razgledaju skupe kuće po Senjaku, a za sada, kako se navodi, posebno im se dopada jedna od 700.000 eura.

"Daniel je pronašao fenomenalnu kuću na Senjaku, u elitnom dijelu prijestonice. Vlasnicima se žuri pa bi je prodali za oko 700.000 eura iako ona vrijedi mnogo više, s obzirom na kvadraturu, ali i lokaciju…", ispričao je izvor blizak ovom paru i dodao da se u nju, iako puno košta, mora uložiti još dosta novca.


"Potrebna je restauracija cijele vile, fasade, spoljašnjeg i unutrašnjeg bazena, dvorišta… Daniel je vodio arhitekte kao i podizvođače radova da pogledaju, a njihova je procjena da u kuću treba da se uloži još minimum 300-400 hiljada eura, ne računajući namještaj i sve ono što dolazi na kraju", dodao je dobro obaviješteni izvor.

Navodno, budući da je Daniel u posljednjih nekoliko nedjelja sam pregovarao, nedavno je odveo i svoju djevojku u obilazak ove, ali i drugih vila po Senjaku, kako bi pronašli onu pravu prije nego što i definitivno potpišu ugovor.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.