x

Sevićka u Novoj godini ostala bez dečka: Anu ostavio Danijel zbog Lukasove bivše!

Ljubavna drama Ane Sević ne jenjava ni u novoj 2020. Kako Srpski telegraf saznaje, pjevačica i voditeljka okončala je dvogodišnju vezu sa Danijelom Nedeljkovićem, i to zbog Jovane Doroški, bivše izabranice Ace Lukasa.

Naime, prema tvrdnjama izvora, Sevićka je saznala da se Danijel i Jovana viđaju već dva mjeseca, a potvrdu za sumnje dobila je posljednjih dana stare godine kada je novopečeni par i uhvatila na djelu.

- Nakon što je pružila Danijelu novu šansu, Ana je dobila informaciju da se Danijel i Jovana viđaju. U prvi mah nije mogla da povjeruje, ali su je prijatelji uvjeravali da je to istina i da se Danijel gotovo više i ne krije sa Jovanom. Samo par dana pred Novu godinu prijateljica je javila Ani da u restoranu u kom ona sjedi sjede i Danijel i Jovana i da i sama može da ih zatekne, govori dobro obaviješten izvor i otkriva detalje drame iz restorana.


- Ana se odmah uputila tamo i na zaprepašćenje i Danijela i Jovane sela je za njihov sto. Danijel je zbunjeno upitao: "Odakle ti", a Ana mu je odgovorila: "Došla sam da vidim šta radite". Bukvalno cijeli restoran je gledao u njih. Jovana se samo pokupila i izašla zbog scene koja se napravila - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, drama između Ane i Danijela nastala je tek nakon što je Jovana otišla iz restorana. Ana mu je tada sasula sve u lice i rekla mu da ne želi više da ga vidi. Iznenađujuće, ali Danijel nije ni pokušao da se odbrani, nego je sve vrijeme ćutao ne želeći da pravi dodatne scene. Nedeljković je očigledno odlučan da ostane u vezi sa Jovanom, budući da ni poslije ove scene nije odustao od nje. Svakodnevno je zove i trudi se da joj dokaže da je veza sa Anom gotova.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.