x

Šijan navalio na Veljkovu svastiku i ne pušta: Slavili rođenje malog Ražnatovića pa dohvatio Bojanu pred gostima! (Video)

Mirko Šijan, sin pjevačice Goce Božinovske i veliki prijatelj Veljka Ražnatovića, ne krije koliko je zaljubljen u Bojanu Rodić, rođenu sestru Bogdane Ražnatović, koja se u srijedu porodila i na svijet donijela sina Željka.

Šijan se u Titelu skroz opustio, bio je jedan od najveselijih gostiju, neprestano je pjevao i igrao, a onda je mladu Rodićevu strasno uhvatio da ljubi.

Bojana, koja je presretna što je postala tetka, uživala je u pažnji i ljubavi kojom je Šijan obasipao. 

Inače, Šijan je raskinuo vjeridbu, a odmah potom uplovio u vezu sa Veljkovom svastikom. Iako je ljubav još svježa, Šijan je nedavno dao nesmotrenu izjavu kako bi sve uradio za Bojanu i kako je ona ljubav njegovog života. 

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir/Ekskluziva

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy