x

Sijevaće varnice: U novoj sezoni Zvezda Granda Karleuši će se pridružiti njena ljuta suparnica!

U novoj sezoni Zvezda Granda Severina Kojić će se pridružiti ljutoj suparnici Jeleni Karleuši u žiriju popularnog takmičenja, saznaju srpski mediji.

Saša Popović ponudio je 100.000 eura Severini kako bi se našla rame uz rame s Karleušom, koja ju je godinama javno prozivala da je loša u krevetu, da ne zna pjevati, da joj krade ideje.

– Popović je odlučio da od septembra napravi bum u Zvezdama Granda. Pozvao je snajku svog prijatelja Kebe i ponudio joj 100.000 eura da bi došla u žiri. Saša je odriješio kesu jer vjeruje da je Seve džek-pot za gledanost. Ona je rekla da joj je ponuda primamljiva i da će mu uskoro javiti konačnu odluku – otkriva izvor za srpske medije.

Popović, prema tvrdnjama tamošnjih medija, očekuje ozbiljan okršaj pjevačica.

– Biće interesantno gledati dvije zvijezde kako se svađaju u emisiji. One se godinama ne podnose, a javni rat su započele kad je Severina objavila duet sa Sajsi MC, koji je Jelena prije nje najavljivala – reko je izvor.

Karleuša je, naime, tada žestoko potkačila Severinu na Tviteru:

– Dama ne može biti žensko koje je snimilo hard-kor po.nić. I dalje ne vjerujem kolika je Severina jadnica. Mene bi bilo sramota da nešto što drugi najavljuju mjesecima predstavim kao svoju ideju. Svakako, šta očekivati od žene koja onako loše p.ši – rekla je ranije.


Izvor tvrdi da u Grandu očekuju da će Seve napokon žestoko uzvratiti Karleuši, i to spominjanjem njene afere sa Ognjenom Vranješom.

– Saša planira da u tom žiriju budu i predstavnica Makedonije na ovogodišnjem Eurosongu Tamara Todevska, potom Nenad Knežević Knez iz Crne Gore, dok će BiH predstavljati Šerif Konjević, koga je Karleuša prozivala da ima “seljačke pjesme”. Vjeruje da će i između njih sijevati varnice – objašnjava sagovornik.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.