x

SIJEVALE VARNICE U KAFANI: Evo kako je prošao prvi susret Ane Sević i nove djevojke Darka Lazića!

Darko Lazić i Ana Sević bili su u žiži pažnje javnosti zbog razvoda, koji su zvanično potvrdili medijima, a folker je ubrzo našao novu izabranicu, Oliveru Matijević, pjevačicu iz Hrvatske. Prvi susret Ane Sević i Darkove nove izabranice dogodio se preksinoć u poznatoj prijestoničkoj kafani.

Naime, Ana i Olivera prisustvovale su nastupu koleginice i prijateljice Jane Todorović, koja je atmosferu dovela do usijanja, a najveću pažnju privukle su suparnice, koje su se čitavu noć izbjegavale.

– Ana obožava Janu i bila je sa velikim društvom u separeu na njenom nastupu. Kada je Olivera došla, bilo je neminovno da primijete jedna drugu, iako je Olivera bila smještena na drugom kraju kafane. Pravile su se da ne vide jedna drugu i čitavo veče su izbjegavale da im se pogledi sretnu, dok je cijelo društvo čekalo da vidi šta će se desiti ukoliko Darko dođe – započinje priču izvor koji se našao na licu mjesta i dodaje da Ana i Olivera imaju zajedničko društvo. 

– Olivera je zahvaljujući poslu kojim se bavi i mnogobrojnim nastupima upoznala dosta kolega, ali najbolji odnos ima sa Janom. Zbog toga je došla na njen nastup, a kada je ušla, svi pogledi su bili uprti u nju, budući da se za to vrijeme Ana fenomenalno provodila. To veče su bili prisutni svi Darkovi, Anini i Oliverini zajednički prijatelji i svi su se pitali kojoj će Darko prvo prići. Međutim, neko mu je javio da su obe tu, zbog toga nije želio da dođe kako se ne bi pravila senzacija – otkriva izvor i dodaje da su Darko i Ana ostali u dobrim odnosima. 

Podsjećanja radi, samo nekoliko sati ranije, Darko i Ana su se prvi put zajedno pojavili na snimanju jedne “Grandove” emisije u Košutnjaku. Oni su bili u društvu kćerke Lorene, a iako su bili vidno raspoloženi, nisu željeli da daju izjave predstavnicima sedme sile. Ipak, oni su sa osmijehom pozirali fotografima, dok se Lazić nije odvajao od svoje nasljednice. Bilo kako bilo, očigledno je da bivši bračni par funkcioniše savršeno, ako je suditi po njihovim osmijesima.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.