x

NAPUSTIO PORODIČNI DVORAC

Sin Dragane Mirković napustio roditeljski dom, sve objavio na Instagramu! (Foto)

Činjenica da mu je majka mega popularna zvijezda dovoljna je da Marko Bijelić, sin Dragane Mirković svakim svojim potezom privlači ogromnu pažnju.

Iako se doskora nije eksponirao u javnosti te je bio prava misterija za pripadnike sedme sile, Marko je polako pustio da zavirimo u njegovu privatnost i sve češćim objavama na "Instagram" nalogu stavio do znanja da mu popularnost prija.

Sin Dragane Mirković izrastao je u mladića za primjer koji u prvi plan stavlja svoje obrazovanje, a da je stigao u Beograd i dao sebi oduška, Marko se pohvalio na društvenim mrežama.


Naime, on je na svom Instagramu objavio stori iz našeg glavnog grada, a viđen je i kako se do ranih jutarnjih sati provodi na jednom beogradskom splavu. Jasno je da ni Draganina djeca nisu imuna na noćni život Beograda, pa kad god im to obaveze dozvole oni spakuju kofere i iz Beča dođu u prijestonicu.


Iako živi život iz snova, Marko to nikada ne potencira, a jedina naznaka luksuza jesu skupocjeni automobili u koje je zaljubljenik, te je najviše objava na njegovom Instagramu upravo sa četvorotočkašima.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.