x

MARKO BAŠ UŽIVA

Sin Dragane Mirković u vezi sa Anastasijom: Osvanule fotke sa ljetovanja, a svi komentarišu koliko ima sličnosti s Draganom!

Sin Dragane Mirković Marko Bijelić otkako je otvorio nalog na Instagramu ne može da se odbrani od pripadnica ljepšeg spola. Ima 22 godine, voli dobra kola, muziku, vatreni je fan formule jedan, ima izuzetno visoko obrazovanje, ali je i pasionirani ljubitelj putovanja i izlazaka.

Ovih dana Marko ljetuje na Hrvatskom primorju, a na njegovim Instagram pričama mogu se vidjeti fotografije sa plaže na kojima je, naravno, bez majice i malo je reći da je “zaludio” djevojke širom regiona. Međutim, izgleda da je Marko zauzet i da je na ljetovanju sa djevojkom, izvjesnom Anastasijom. Njih dvoje su izgleda iz Hrvatske skoknuli nakratko do Budve.


On se pratiocima javio s mora, gdje se ne odmara sam, već u društvu djevojke, čiji je lik sakrio. Djevojka Marka Bijelića želi da ostane tajnovita, dok on nastoji da joj tu želju ispuni, ipak doznalo se da je riječ o lepoj Anastasiji. Mnogi su komentarisali da ima sličnosti sa Draganom, a da li će se mami svidjeti, ostaje da vidimo.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.