x

Sin i dalje ne zna zbog čega je Branislav Petrušević umro: Marko se u najtežim trenucima ne odvaja od majke, a ovako mu je pokojni otac govorio!

Glumac i komičar Branislav Petrušević Petrući (66), koji je prije dva dana iznenada preminuo u svom domu, biće sahranjen u petak na Novom groblju u Beogradu. Opelo počinje u 13 časova, a njegov sin Marko Petrušević neutješan je zbog smrti oca.

- Nisu nam još saopštili od čega je umro. Moramo svi da nastavimo dalje. Više ništa ne može da se učini i tako nam je kako nam je. Ovo je bio šok za sve - kaže Marko i nastavlja:

- Tata bi mi sada rekao: „Brini i pazi mamu.“ Volio bi da nastavim da se i dalje bavim muzikom i da svi budemo sretni.

Petrući je ove godine obilježio 40 godina karijere, a igrao je u brojnim predstavama, između ostalog i u komadu „Kladionica - naša najrazvijenija privredna grana“. Na filmu će najviše biti upamćen po ulogama u tri nastavka filma „Hajde da se volimo“.

- Veoma smo pogođeni njegovim ranim odlaskom. Bio je čovjek s kojim je bilo zadovoljstvo sarađivati i privatno se družiti - rekla je Brena.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Volim ovaj tim. Ljudi, izvinjavam se na napretku, upravo sam razgovarao o tim momcima, želim da upoznam vaše, pišite mi ovdje --- www.bosna.lco.jp