x

potresna izjava

Sin Marine Tucaković: Mama mi je rekla da misli da će umrijeti! Ima 45 kila, preslaba je za to!

Tekstopiscu Marini Tucaković pozlilo je danas i dobila je gušenje, a Milan Radulović Laća, za domaće medije otkrio je šta se zapravo desilo u njihovom domu, i šta mu je majka rekla prije nego što je došla Hitna pomoć.

- Došao je tehničar koji joj je dao deksazon i aminoflin. Lakše diše, ali i dalje je loše. Mama je već danima jako loše, prošla je posljednji proces hemioterapije koju je jako loše podnijela. Ima otprilike 45 kila. Jako loše podnosi njen organizam sve što se dešava. Posljednjih dana je jako, jako loše. Trebala je da ide i na zračenje, međutim, preslaba je za zračenje, gledamo šta će biti dalje - rekao je Laća za domaće medije.


- Danas se desilo to da je imala naglo gušenje, bukvalno mi je rekla da misli da će umrijeti. U tom trenutku sam pozvao hitnu pomoć, našu bolničarku koja nije mogla da dođe. Hitna me je potom uputila na patronažnu službu - rekao je tekstopisac, te otkrio da je tada stvari preuzeo u svoje ruke.


- Preuzeo sam stvar u svoje ruke i u svom tom ludilu i panici traženja ljudi, okačio sam Tvit kako bi što prije reagovao da mi majka ne umre - dodaje Laća.

Podsjetimo, danas je na Tviteru Marini sin napisao da je njegovoj majci hitno potrebna pomoć jer ima jaka gušenja.


„POMOĆ!!! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U kovid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je posluša što je prije moguće. Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u DM. Hvala vam“, napisao je Milan Laća Radulović.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.