x

ne izlazi danima iz kuće

Sin Marine Tucaković u lošem stanju: Laća se teško nosi sa tim da Marine više nema!

Marina Tucaković preminula je 19. septembra od posljedica korona virusa, ali i teške bolesti s kojom se godinama borila. Njen sin Milan Radulović Laća bio je veoma vezan za nju i teško je podnio, kako Marininu bolest, tako i smrt.

Sada mediji prenose da Laća već danima navodno ne može da dođe sebi. Otkako je sahranio majku navodno ne izlazi iz kuće i ne želi ni sa kim da priča, a njegov otac Aleksandar Futa Radulović mnogo je zabrinut.


- Bio je jak i držao se stoički sve do sahrane, ali kao da je tek tada postao svjestan šta se desilo. Jako mu je teško, mnogo je volio majku, patio što se toliko mučila, a nije mogao nikako da joj pomogne i spase je. Popije nekad neku tabletu za smirenje, ali ništa ne pomaže. On je veliki emotivac i imao je jako loše periode još dok je Marina bila bolesna. Prvo je izgubio brata, sad i majku, otac i on su ostali sami. Futa se dobro drži, ali nije ni njemu lako - kaže izvor blizak porodici Radulović i dodaje:


- Futi je neprijatno zbog skandala koji se desio na Marininoj sahrani, želio je da se dostojanstveno, u krugu najbližih prijatelja i saradnika oprosti od žene. Zamjerio je Laći što je bio tako direktan, ali se nije naljutio na sina. Pa razumije ga, svjestan je koliko Laću boli nepravda koja je učinjena njegovoj majci, koliko je dužnika ostalo iza Marine, koliko su neki glumili da su joj prijatelji, ali opet se ne slaže sa tim postupkom. Sada je fokusiran samo na to da pomogne sinu da se izvuče iz tuge za majkom. Znate da je on ranije imao problem sa zavisnošću od n.rkotika i Futin najveći strah je da ponovo ne potraži utjehu u tome- završava izvor.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.