x

bol do neba

Sin mi je iznenada preminuo u dvorištu kuće, pao je kao svijeća: Velika tragedija zavila porodicu zadrugara u crno!

Najmlađi zadrugar Neca Tiktok koji svakodnevno uveseljava cimere svojim skečevima i pjesmom, prije izvjesnog vremena potresao je region priznanjem kad je drhtavim glasom otkrio da je zaboravio likove svojih roditelja i briznuo u plač.

Usljed svakodnevnih nemilih događaja, tenzija i svađa u Bijeloj kući mlađani učesnik kome sve to jako teško pada jer je po prvi put u životu toliki vremenski period razdvojen od svoje porodice, rasplakao se pred širokim auditorijumom i progovorio o bolu sa kojim se suočava svaki dan, ali se trudi da ne poklekne i ispuni svoj cilj da ostane do kraja.

Ono što malo ko zna, a što krije od svih jeste da se iza tog iskrenog nevinog osmijeha krije velika tuga, koja je zavila njegovu porodicu u crno za cijeli život.


Nakon ovog saznanja kontaktirali smo Necinu majku Julijanu Jucu koja je ekskluzivno za portal Republika, prvi put u životu otkrila tragičnu priču koja će mnogima natjerati na suze na oči.

Prije nego što je ušao u Zadrugu, Neca je nam je otkrio da krijete potresnu priču koja datira još od prije rođenja njegovog brata i njega?


- Da tako je, ja sam prije Nece i Pece, imala sina iz prvog braka koji se zvao Danijel, bio je zdravo i veselo dijete, išao je u školu i onda sam ga izgubila u trenu kao čaša kad padne, u sekundi ga samo više nije bilo. Doktori nisu mogli da utvrde uzrok zbog čega je preminuo.. Meni je ovo mnogo teško da pričam bio je šok za sve za školu, za okolinu, za moje prijatelje.. Nisam bila pri sebi.. Izgubila sam sina u sekundi, nisam mogla da se oporavim jako dugo, pomagala mi je rodbina da ne podignem ruku na sebe. Tada sam imala 27 godina, a moje pokojno dijete je bilo treći razred, imalo je 10 godina... On je samo iznenada pao u komšijskom dvorištu, prebačen je direktno za Beograd. Tada sam rekla sama sebi da se nikada više u životu neću nazvati majkom.


Kako ste se osjećali u tom momentu?

. Bila sam van sebe, kad majka izgubi dijete to ne bih poželjela ni najgorem neprijatelju. Zaklela sam se da neću više biti majka, ali čovjek je jači od kamena.

Da li Vam je rođenJe Nece i Pece koliko toliko pomoglo da se oporavite od te tragedije iako se to nikad ne može zaboraviti?

- Sa 35 godina sam ih rodila iako nisam željela. Moji roditelji su su se složili da je to najbolje iako sam ja još patila za prvim sinom.. Jedva sam iznijela tu trudnoću jer sam bila pod stresom pa sam se porodila u sedmom mjesecu trudnoće.. U prvih par mjeseci od njihovog rođenja nisam se osjećala kao majka tek sam ih kasnije prihvatila.. - sa suzama u očima otkriva Necina majka.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.