x

NIJE MOGAO DA PREĆUTI

Sin Zorice Marković urnisao Kiju Kockar: Uzvijezdila si se, amaterko, a moja majka ti je brisala suze!

Ilija, sin Zorice Marković, prokomentarisao je javni rat svoje majke i Kije Kockar, koji je uslijedio poslije "Zadrugovizije".

Naime, Zorica se tokom podjele budžeta u "Zadruzi", kratko osvrnula i na Kijino žiriranje, te istakla da je poslije pet godina, koliko je prošlo otkad je sa njom boravila u prvoj sezoni rijalitija, ipak uvidjela da je Luna Đogani za nju ljudina, nakon čega se ubrzo Kija oglasila.


- Došla sam tamo kao žiri i ostavila sve to čim sa skinula mikrofon sa sebe. Zadrugovizija je zabava. Ja sam bila žiri u ozbiljnim takmičenjima, a ovo je trivijalno. Ali, uvijek me blate ljudi kojima ne dam nijedan bod. Ne ljutim se. Iskreno, malo je i bilo nula - ponizila je Kija Zoricu.


Očekivano, uslijedila je reakcija i sa "druge strane". Ilija, sin Zorice Marković, kaže da su mu se javile brojne kolege njegove majke, koje su šokirane izjavom Kije Kockar.

- Javile su mi se brojne kolege moje majke i demantovale Kiju Kockar. A to su pravi pjevači, koji su digli obrvu i prokomentarisali: "Da li se ova mala uzvijezdila do te mjere da daje sebi za pravo da komentariše jednu Zoricu Marković?!", a dobro se zna da je bolesna, da nije mogla da pjeva, već je dala šansu omladini da se pokaže, dokaže i takmiči? Kiju treba da bude sramota - kaže Ilija, Zoričin sin, i nastavlja:


- Ona, kao, dijeli neke poene po pjevačkim sposobnostima i nastupima?! Prema mom mišljenju, Kija nije kompetentna da ocjenjuje bilo kakav vid nastupa, niti scenskog, niti pjevačkog. Ona, djevojka, je amater, jednostavno nije kompetentna da daje ocjene bilo kog karaktera.

Na kraju razgovora, Ilija je podsjetio javnost šta je sve Zorica svojevremeno uradila za Kiju, koja joj sada ovako vraća.

- Zorica joj je bila kao majka, brisala joj suze i bila joj jedina utjeha tamo od svih starijih učesnika kada joj je bilo najteže. Treba da se zapita i da je bude sramota!

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Rastala sam se od muža prije tri godine. Među nama nije bilo komunikacije. Obitelji i prijatelji su me savjetovali da pustim i zaboravim na brak i nastavim dalje u životu. Nisam se htjela udati za drugu jer duboko u sebi još uvijek volim svog muža. Toliko sam patila od boli i zbunjenosti da sam na internetu pročitala preporuku o tome kako je dr. Apata uz pomoć svojih duhovnih moći ponovno ujedinio raskinuti brak. Stalno sam čitao toliko svjedočanstava o tome kako je pomogao okončati razvode i vratiti nečije bivše voljene i moja je vjera bila obnovljena. Kontaktirala sam dr. Apatu odmah nakon nekoliko minuta, odgovorio mi je i dao mi upute što da radim, nakon što sam ispunila tražene uvjete dva dana nakon rituala, čarolija je promijenila moj život u blizini mog muža koji nije razgovarao sa mnom. Dva dana me zvao usred noći plačući i ispričavajući se da je to djelo demona, pa se i dalje čudim tom čudu pa mu opraštam. Sada je moj brak sada u ravnoteži. Ritual dr. Apate je odlično funkcionirao i moj brak je jači nego prije i ništa nas više ne može rastaviti. Posjetio sam toliko stranica da sam tražio pomoć, bilo je beznadno dok se nisam povezao s dr. Apatom, pravim muškarcem koji mi je pomogao da oporavim svoj raskinuti brak ako imate sličan problem u braku, želite da vas muž ili žena vole opet. , Imate nekoga koga volite i želite da on ili ona voli Vas zauzvrat, imate izazov u svom životu, predložak čarolija Dr Apata je rješenje i odgovor na vaš problem, whatsapp / viber sa njegovim brojem telefona: +1(425) 477-2744, kontaktirajte ga danas slanjem e-pošte na [email protected]. Ne dopustite da vam itko oduzme vašeg supružnika.