x

SINANOV SIN RAŠID NAPRAVIO SKANDAL NA DŽENAZI OCA: Nemam živaca! Prestanite! (VIDEO)

Veliki broj rodbine, prijatelja i kolega Sinana Sakića okupilo se danas u njegovoj kući u Loznici kako bi ispratili legendarnog pjevača na vječni počinak. Supruga Sabina, sa kćerkom Đulkicom i sinovima Ernestom i Alenom dočekivala je sve one koji su došli da iskažu bol zbog smrti proslavljenog pjevača.

Među onima koji su prvi stigli u Loznicu su: Šaban Šaulić, Aco Pejović, Šemsa Suljaković, estradni menadžer Bane Obradović, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Vanesa Šokić i mnogi drugi.


Dragana Mirković i Mile Kitić zajendo su došli na sahranu i time pokazali da su se pomirili s obztirom da nisu govorili godinama, a na ispraćaj je došao i Rasim Ljajić, Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija.


Mnogo se spekulisalo da li će na sahranu doći i Sinanov sin Rašid Sakić koji je služio kaznu zatvora u trajanju do 12 godina u padinskoj skeli zbog ubistva Dragoljuba Despotovića. On se ipak pojavio danas budući da je izašao iz zatvora u aprilu ove godine, a tokom ubacivanja sanduka u automobil on je počeo da više na novinare:


- Ajde, dosta je, dosta je! Nemam živaca! Prekinite - povikao je krenuo ka predstavnicima medija dok ga je brat Alen Sakić smirivao.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.