x

Siniša Kulić ogorčen i osramoćen: Miljana je jedna obična glupača, a Zola slijepac čije dugove vraća moja kćerka!

Siniša Kulić ogorčen je ponašanjem svoje kćerke i njenim izborom partnera. Uplašen je za zdravlje svoje žene Marije i smatra da ona sa kćerkom vodi bezuspješnu borbu.

- Sramota me je od Miljane, i mislim da bi mnogo bolje prošla sama, ali njoj ne vrijedi pričati, to ti je kao da laješ uz vjetar, da ne kažem nešto drugo. Ja samo mogu da se nadam da će se ta veza raspasti. Najviše mi je žao Marije što se kida svaki dan, a kao da se bori sa vjetrenjačama. Žena mi je na ivici nervnog sloma. Mnogo mi je žao moje Marije, ona ima ozbiljan problem sa štitnom žlijezdom i ne bi smjela da se nervira, a tamo se svaki dan kida. Plašim se za nju. Ne znam kako da pomognem ženi. A za Zolu, čim me neko pita, ja dobijem ospice. Neka je on živ i zdrav majci njegovoj, ja u životu nisam vidio onakvu lijenštinu od čovjeka.


- Ustaje u pet popodne i još viče "dobro jutro" i proteže se kao kuče, onda pređe na trosjed u dnevnu sobu da se tu izležava. Njegov fizički izgled neću da komentarišem, ali u onakvog majmuna da se zaljubi - to je strašno. Miljana je jedna glupača. Šta će joj momak u rijalitiju, blamira sebe. Zola je jedan slijepac čije je dugove vraćala moja kćerka. Jedino mi nedostaje unuk. Svaki dan sam ga vodao za ruku, učio da hoda i on prvi dan u "Zadruzi" prohoda. Željko je mnogo lijep, kao Bred Pit je, preslatko dijete i drago mi je da imam nasljednika. On će jedini nastaviti moje prezime - kaže Siniša Kulić.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.