x

DABOVIĆKA JE OTKRILA KAKO SE PONAŠALA U BRAKU

Širila sam noge stalno, davala... Milica Dabović frapirala sve šok priznanjem, ovo su svi detalji njenog intimnog života!

Milica Dabović je iznijela neke detalje iz svog života koje do sada nismo znali, a tom prilikom je otkrila i gdje je pravila greške u prošlosti, kada su u pitanju muško - ženski odnosi.

- Moji muškarci su sve uzeli od mene, ja sam širila noge stalno, voljela, davala i sve na sve što postoji, i onu su od mene bukvalno uzeli sve, i poštovanje i ljubav i novac. Znači ja sam samo to što ja jesam, u tim trenucima sam željela sve, da to sija, da je to jedna bajka, i moj princ koga sam ja našla, i moj prethodni partner, i otac mog djeteta, ali u tome nisam uspjela. Zato sam sada jako oprezna, i sada slušam i jako mi je zanimljivo i učim jer iz dana u dan kada imaš tako loše iskustvo u životu i kada ti partneri na kraju dana uzmu sve što si ti zaradio sa svoje dvije ruke i dvije noge a igrao si samo košarku i napravio ti pakao od života drugačije sada razmišljaš, tako da da li bih sada isto ja to radila, ne bih. Da li sam ja danas takva? Nisam - rekla je Milica Dabović u emisiji Magazin In.


Milica takođe misli da ako se muškarcu ne udovolji u braku da će onda on naći drugu.

- A imaš i to, ako im ne daš prvi put on će otići i i naći će drugu. Naći će nekog gdje će da se isprazni - dodala je Dabovićeva.


Podsjetimo, bivša košarkašica Milica Dabović nedavno je odlučila da otvori popularnu društvenu mrežu "OnlyFans" na kojoj djevojke i muškarci prodaju svoje intimne fotografije i snimke.

.

..

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.