x

Sitnica za bivšeg! Dao za poklon 26.000 €: Dara Bubamara se odmah pohvalila, a kad vidite šta je dobila neće vam biti dobro!

Da je dobar razvod bolji od lošeg braka, još jednom je potvrdila pjevačica Dara Bubamara. Folkerka je dva dana nakon dočeka 2019. godine proslavila deseti rođendan sinu Konstantinu, a veliko slavlje organizovala je u jednoj igraonici u Novom Sadu.

Pjevačica je pozvala sve drugare svog sina, a specijalan poklon stigao je od Darinog bivšeg muža, biznismena Milana Kesića. On je svom nasljedniku kupio popularno vozilo bagi, a ni bivša žena nije prošla bez poklona.

- Milan je oduvijek bio galantan, pa je i ovoga puta želio da ispuni najveću Konstantinovu želju, a to je vozilo bagi. Za taj luksuz je iskeširao oko 4.000 eura, a kada se njegov sin vratio iz igraonice, u garaži ga je sačekao poklon od tate - kaže izvor.


- Konstantin je bio presrećan, nije mogao da vjeruje da mu se ispunila najveća želja. On je nekoliko godina unazad tražio da dobije to vozilo, ali je Milan čekao da malo poraste - kaže izvor.

- Milan i Dara su ostali u odličnim odnosima nakon razvoda, pa ona nekoliko puta godišnje odlazi sa sinom kod njega u Pariz. S obzirom na to da se i te kako vole i poštuju, on je riješio da svoju bivšu ženu časti poklonom za Novu godinu, ali i da joj se zahvali što mu je rodila sina Konstantin. Novac štedio nije, pa je tako iskeširao oko 26.000 eura za skupocijeni sat. Dara je bila oduševljena i nije mogla da vjeruje koliko je pažljiv i galantan - otkriva.


Pjevačica nije izdržala, pa se skupocijenim poklonima pohvalila i pratiocima na društvenoj mreži „Instagram, a komentari su bili i više nego interesantni, jer su svi primijetili da ona voli samo ono što „puno košta“.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.