x

Situacija se smiruje: U Hrvatskoj zabilježen novi pad broja novozaraženih!

Nacionalni stožer civilne zaštite objavio je najnovije informacije o koronavirusu u Hrvatskoj, u posljednja 24 sata zabilježeno je 18 novih slučajeva koronavirusa, što je značajan pad u odnosu na jučer, kada su zabilježena 23 nova slučaja.

U Hrvatskoj su od jučer zbog posljedica oboljenja COVID-19 preminule još tri osobe, što je ukupan broj preminulih povećalo na 41. U ovoj državi su do sada registrovana 1.832 slučaja koronavirusa, od čega se 615 ljudi uspjelo izliječiti.

Na respiratoru je trenutno 27 ljudi, a hospitalizirano ih je 331. Mjere zabrane okupljanja i rada objekata produžit će se do 4. maja, saopćeno je na današnjoj konferenciji za medije.


Podsjetimo, Hrvatske vlasti razmišljaju o popuštanju mjera, te će ministri u Vladi uskoro predložiti šta bi se moglo popustiti, nakon čega slijedi epidemiološka procjena prijedloga. Ideja o postepenom popuštanju mjera stiže nakon što je u Hrvatskoj primjećen znatno manji broj novozaraženih u odnosu na protekli period.




(Klix)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Srdačan pozdrav svima koji su pročitali ovu poruku, ja sam Marie Mikus i došla sam da olakšam sve žrtve prijevara o zajmu, a također tražim zajam. Bila sam obrubljena zbog svog novca, ali kasnije sam od Boga dobila pravog muškarca. Pročitao sam svjedočanstvo i kontaktirao sam ga nazvao sam ovog zajmodavca Božjim čovjekom, jer je odgovarao na moje molitve o zajmu. Jako sam sretan što sam upoznao takvog čovjeka, ovo je vrlo lak način da dobijem kredit od pouzdanog čovjeka koji ima kreditnu kompaniju u Sjevernoj Americi, ime je firme (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE HOME) svjedočenje u svim društvenim medijima jer sam mu obećao da ću ga podijeliti po cijelom svijetu. Imajte na umu da je ovaj zajam po kamatnoj stopi od 2% Imajte na umu da također možete dobiti posao i investirati u posao E-adresa: [email protected]