x

SKANDAL! ANABELA ISTJERANA IZ STUDIJA: Dušica joj očitala lekciju u programu uživo! (VIDEO)

Sinoć je u toku gostovanja Lune Đogani u emisiji "Zadruga, narod pita" voditeljka Dušica Jakovljević bila primorana da očita lekciju majci ove bivše zadrugarke, Anabeli Atijas, s obzirom na to da se pjevačica nije prikladno ponašala.

Naime, kada se uključila gledateljka koja je rekla da je savjetovala svoje kćerke da se ne ugledaju na Lunu, da ne otimaju tuđe muževe i da joj nije jasno kako jedna majka želi na silu da uda kćerku za oženjenog čoveka u programu se čulo kako Anabala kašlje, a zatim dobacivala i zahtijevala da se telefonska veza momentalno prekine, zbog kritika koje je gledateljka iznela na račun njene kćerke. Konstantna dobacivanja bila su povod da Dušica Jakovljević momentalno reaguje.


- Ljudi, molim vas, radimo emisiju, ako može da se ne dobacuje? Da li možemo da se ne ubacujemo u emisiju? Dakle, radimo emisiju, ako ne možete da podnesete... ovo je emisija, ona je javna ličnost, bila je u Zadruzi, itekako zna da govori za sebe i da odgovara na pitanja i hvala vam što ste napustili emisiju ukoliko ne možete da se nosite sa time - rekla je Dušica Jakovljević i dodala:


- Dakle, ovu emisiju ja vodim i cijeli tim televizije Pink i nikada neću dozvoljavati da bilo ko, ko ne sjedi na ovoj sceni, uređuje emisiju ili bilo šta, umjesto nas - govorila je Dušica.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod: 


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.