x

Skandal! Ceca Ražnatović isprozivala koncert Jelene Karleuše: Šok reakcija na spektakl JK!

 Jedna od najvećih zvijezda u regionu, Jelena Karleuša, sinoć je održala spektakl za pamćenje ekskluzivno na YouBoxu.

Uživo izvođenje najvećih hitova propraćeno je svjetskom produkcijom i bogatom koreografijom, a Diva je u svom stilu na koncert doletjela helikopterom.

Nastup Jelene Karleuše oborio je sve rekorde striminga u regionu, sa gotovo 200.000 ljudi koji su pratili koncert, na čemu bi joj pozavidjele i svjetske zvijezde. Međutim, šta kaže Ceca Ražnatović? Vjerovali ili ne, folk zvijezda je imala reakciju. 


Karleuša je sinoć na koncertu nizala hit za hitom, te pokazala kako može rame uz rame sa svjetskim zvijezdama. Reakcije su fantastične, a hvale je čak i oni koji nisu njeni fanovi. 

Da li je Ceca Ražnatović propratila spektakl, nije poznato, ali je imala reakciju na najavljeni događaj još prije tri dana. Ceca je na jednoj stranici lajkala status, a u kojem se proziva Jelena Karleuša. Evo dokaza: 

.

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Zovem se Caroline iz Kanade, koja je kroz pakao brinula o sebi, jer sam izgubila posao nakon što me je verenik koji je otac mog nerođenog deteta napustio zbog druge dame, patio i pokušao sam sve najbolje da ga vratim i nikako ne mogu da nađem dok nisam naišla na dr Okpa koji mi je pomogao i vratio me u roku od 24 sata bez odlaganja. Nikad nisam znao kako je to učinio, ali sve što sam mogao znati je da je moj zaručnik došao u kuću i počeo mi se ispričavati što sam ga bez odlaganja prihvatio. Sada smo zajedno i živimo sretno. Zaista želim zahvaliti dr Okpu što mi je vratio radost i sreću. Ako vam je potrebna njegova pomoć, možete ga kontaktirati putem e-maila: [email protected] ili nazovite +2348163958542