x

Skandal: Ermina trudna sa Gagijem?! Otkrivena tajna, skrivali sve vrijeme pravi odnos!

Milan Milošević, jedan od voditelja "Zadruge" i bivši učesnik istoimenog rijalitija diskutovao je tokom noći sa aktuelnim učesnicima o škakljivim pitanjima koje su gledaoci postavljali.

Jedno od pitanja koje prodrmalo i napravilo gužvu među zadrugarima bilo je upućeno Ermini Pašović, djevojci Baneta Čolaka i bivšoj ljubavi Gagija Đoganija. Gledaoce je interesovalo da li je Ermina prekinula trudnoću sa Gagijem, što je izazvalo opšte zaprepaštenje svih učesnika.

Kako je Milošević naveo, prilikom Ermininog ulaska u "Zadrugu", ona je u jednom razgovoru sa Gagijem izjavila da je zabranila svom momku da govori o prekidu njene trudnoće. Još od Erminiog ulaska u popularni rijaliti Gagi Đogani govorio je o njihovoj vezi, dok je ona sve pokušavala da opovrgne.


- Ja nisam govorila ni o kakvoj trudnoći, ja sam govorila da je moja dužnost da Gagiju kažem za moju i Banetovu vezu - pravdala se Ermina, na šta ju je voditelj sasjekao:

- Od kad je dužnost jedne žene da se na bilo koji način pravda svom navodnom prijatelju? - oštro je upitao Milan, aludirajući na to da Ermina skriva svoj pravi odnos sa Gagijem, na šta je ona ostala nema.

U raspravu se uključio i Gagi:


- Dajte ljudi šta pričate gluposti, Ermina nikada nije bila trudna sa mnom. Ja sam za njenu trudnoću saznao kada je ona došla ovdje, to je Lepi Mića pričao - rekao je Gagi.

- Ja se ne sjećam toga na klupici, ali ako ona kaže da je bilo tako, ja joj vjerujem - zaključio je Gagi, dok je njen aktuelni momak Bane Čolak sve vrijeme samo gledao u pod, ne progovorivši ni riječ.

Banetovo ponašanje bilo je potpuno neočekivano, budući da su mnogi očekivali da će napraviti haos.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Volim ovaj tim. Ljudi, izvinjavam se na napretku, upravo sam razgovarao o tim momcima, želim da upoznam vaše, pišite mi ovdje--- http://bosna.lco.jp