x

strašno

Skandal ispred škole u Beogradu: Vozač došao pijan da vozi djecu na ekskurziju! Đaci dva i po sata čekali polazak!

Učenici osmog razreda OŠ "Jelena Ćetković" iz Beograda krenuli su jučer ujutru na matursku ekskurziju sa dva i po sata zakašnjenja jer jedan vozač agencije "Trans jug" nije imao ljekarsko uvjerenje, dok je drugi zamjenski vozač došao da vozi djecu pijan, saznaje Kurir!

- U nedjelju u osam sati trebalo je da đaci krenu na dvodnevnu matursku ekskurziju u Sombor i na Palić. Putovanje smo platili oko 15.000 dinara. S djecom su došli i roditelji da ih isprate, ali nismo očekivali da će izbiti ovakav skandal. Pošto su išla dva autobusa, jedan od vozača nije imao ljekarsko uvjerenje, tako da mu policija nije dozvolila da vozi. Agencija je pozvala drugog vozača, koji je došao pijan! - ispričala nam je jedna majka:


Foto: Ilustracija

- Svi smo bili uznemireni. Direktorka škole je isto bila zabrinuta, pa je čak i predložila da se ekskurzija odloži, ali djeca nisu bila saglasna. Toliko su se danima radovala putovanju. Zahvaljući policiji, pijani vozač nije sjeo za volan. U protivnom, ko zna kakva je nesreća mogla da se desi.

Ona kaže da je čula da je taj čovjek imao slobodan dan i da je pozvan kao zamjena.

- Niko mu ne brani da pije, ali kada su ga pozvali, morao je da kaže šefovima da je pio i da pozovu nekog kolegu, a ne da svjesno dođe takav da vozi djecu! Na kraju je došao treći vozač, koji je imao i ljekarsko i bio je trijezan, i umjesto u osam sati, djeca su krenula oko 10.30. Iz agencije se neka žena izvinila roditeljima i djeci.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.